Wie zijn wij?

Remco en Marjolijn bij de seven lakes Tajikistan
Wij bij de Seven Lakes in Tajikistan

Wie zijn wij? Wij zijn Marjolijn en Remco, begin 50-ers en vanaf het moment dat we lange reizen zijn gaan maken woonachtig in Amsterdam. Reizen is onze echt passie. We zijn altijd op zoek naar andere culturen en leefgewoontes en kunnen ook buitengewoon genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Tevens vinden we het heerlijk om mensen in hun eigen leefomgeving te ontmoeten en er een gesprek mee aan te gaan, voor zover dat lukt. Want soms is communiceren alleen mogelijk met handgebaren en veel gelach naar elkaar en niet om elkaar. Dat zijn vaak de mooiste ontmoetingen

Al sinds 1995 maken we eigenlijk jaarlijks samen reizen naar verre landen. In de afgelopen jaren bezochten we vele landen in alle werelddelen, behalve tot op heden naar Antarctica. Van bijna alle reizen hebben we een verslag gemaakt en deze gebundeld tot deze website vol leuke reisverhalen, in veel gevallen aangevuld met wetenswaardigheden en tips en vooral veel foto’s voor een goede impressie..

In 2004 zegden we beiden onze banen op en gingen we een jaar op reis en dit is zo goed bevallen en heeft het reisvirus nog verder versterkt, dat we dat in 2019 nog eens een keer deden. Een samenvatting van onze tweede wereldreis tref je ook aan op onze website op Polarsteps.

Op deze website kun je onze belevenissen vanaf 1995 tot nu volgen. Navigeer via het menu naar het land waar jouw interesse naar uit gaat. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan nodigen we je zeker om die met ons te delen via onze contactpagina.

We kunnen voor de rest alleen maar zeggen…..veel leesplezier en

Thank you and be happy Wie zijn wij?
Thank you and be happy

Marjolijn en Remco